Een behandeling waarmee je vet verbrandt en tegelijkertijd spiermassa opbouwt.

Wat is Ems muscle & body scupting?

Ems muscle & body scupting is een FDA gekeurd apparaat dat is ontwikkeld voor het verminderen van vetweefsel en het opbouwen van spiermassa op de buik en billen. Het belooft tot wel 19% vetweefsel te verminderen en de spiermassa met 16% te vergroten.

Hoe werkt het?

De Ems muscle & body scupting werkt op basis van MRI (Magnetic resonance imaging) techniek. In een sessie van 30 minuten wordt er elektromagnetische straling van een hoge frequentie uitgezonden door het apparaat die de spieren doet aanspannen. Een sessie staat gelijk aan het doen van 20.000 squats of sit-ups.

Voor wie is Ems muscle & body scupting?

Voor mannen en vrouwen boven de 18 jaar met een matig vetje op de buik of de wens de billen te liften. De Ems muscle & body scupting behandeling is niet geschikt voor mensen met overgewicht of visceraal vet (ofwel een bierbuik).

Wanneer kan je geen Ems muscle & body scupting behandeling doen?

Als je jonger bent dan 18 jaar, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, een koperspiraal draagt en als je metalen implantaten in je lichaam hebt.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor een optimaal resultaat herhaal je de behandeling 4 keer met tussenpozen van 3 dagen. Na 6 maanden herhaal je de behandeling om het resultaat te behouden.

Doet het pijn?

Nee. Is het lekker? Ook niet per sé. Je zou verwachten dat je na de behandeling krom ligt van de spierpijn, maar dat is niet het geval. Er ontstaat geen verzuring in de spieren die normaal gesproken voor spierpijn zou zorgen.

Welke zone’s kan ik laten behandelen?

-Buik

-Benen

-Armen

-Billen

Wat kost Ems muscle & body scupting?

Per zone: 250

2 zones: 500

Vanaf 2 zone’s: 20% korting op de tweede zone