Borstlift & vergroten zonder operatie

 

Geavanceerde cosmetische procedure voor niet-chirurgische borst-lift, dit is een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw natuurlijke borsten zonder invasieve of chirurgische ingreep te verbeteren en meer volume te geven. Je borsten worden voller en steviger.

Onze niet-chirurgische protocollen zijn voor vrouwen van alle leeftijden, De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen met een geringe cup maat als vrouwen die volume hebben verloren als gevolg door geboorte van een kind, borstvoeding en veroudering, Ook het vertrouwen kan een factor spelen als je de borstomvang te gering vindt. U hoeft niet langer te kiezen tussen de volledige operatie en alle risico’s en kosten in verband met chirurgische ingrepen of simpelweg het vullen van uw beha met kipfilets.

HIFU BREAST LIFTING

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van je borsten zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

 

VACUÜM BORST VERGROTING

Er wordt een grote koepel cub op de borst geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel cub weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder vacuüm worden gezet maar de vacuüm cupping treatment systeem zorg er ook voor dat de vetcellen in uw borsten zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden.

Voor een gewenste resultaat heb je gemiddeld 14 behandelingen nodig.
De meeste vrouwen zullen het verschil al merken na hun eerste behandeling, het effect zal dan ongeveer 3-4 dagen blijven. Het is daarom erg belangrijk om minstens 2-3 behandelingen in de eerste week te doen en daarna 1-2 behandelingen per week.

Prijzen:

Hifu Breast lifting: €500,- ( eenmalige behandeling)

Vacuüm Borst Vergroting: €70,- per behanling