Intraceuticals Zuurstofbehandeling

intraceuticals-rejuvenate (1)

 

 Intraceuticals Zuurstof Behandeling of tewel Hollywood Facial

 

De behandeling 

Allereerst wordt de huid van het gezicht goed gereinigd met een product dat speciaal op uw huid wordt afgestemd.

Vervolgens wordt het serum zachtjes op de huid aangebracht middels een speciaal mondje. Daarna  wordt onder hoge druk pure zuurstof aan de huid toegevoegd. Hierdoor duw je de werkzame stof diep in de huidlaag, waardoor er niets van de werking verloren gaat en de stof meteen zijn werk kan doen in de huid.
Door de herhaling en het langzame tempo, wordt de behandeling als weldadig ervaren. De duur van de behandeling varieert van 45 minuten tot een uur.
Direct na de behandeling ziet de huid er ontspannen, vrij van alle vermoeidheid en stralend uit. Maar twee uur na de behandeling ziet hij er fantastisch uit.
De behandeling is ongeveer 2 weken zichtbaar. Dus een aanrader voor een belangrijk feestje of huwelijk.
Als je langer wil genieten van de behandeling is het ook mogelijk deze in kuurverband te doen. Dan zal het effect zeker veel langer zichtbaar zijn.

Aan te bevelen is de behandeling binnen 10 dagen te herhalen gedurende 6 of 8 keer. Hierdoor zul je zeker celvernieuwing in de huid stimuleren.

Om het effect vast te houden adviseren wij de behandeling eens per vier weken te doen om er stralend en uitgerust uit te zien (dit na een kuur).

De behandeling Middels een druk-injectie (ook wel osmotische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg.

Hoe voelt een O2 behandeling?

Voor aanvang van een zuurstofbehandeling van de huid wordt deze eerst met zorg gereinigd. Dat alleen al is zeer ontspannend. Vervolgens wordt er serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat bepaalde stoffen, afhankelijk van de behandeling. Je zou kunnen denken aan vocht bindende stoffen, vitaminen, Vitamine C en plantaardige hormonen. Vervolgens worden deze werkzame stoffen met een pijnloze hoge druk behandeling dieper in de huid aangebracht. Na de behandeling zal de huid er fris, stralend, jonger, strakker en mooier uitzien. Veel vrouwen en tegenwoordig ook steeds meer mannen kiezen voor deze behandeling, omdat het totaal geen belasting is voor je sociale leven en je er direct fantastisch uitziet.

Helpt een O2 behandeling nou echt tegen rimpels? 

 

Madonna

“Ik gebruik Intraceuticals oxygen huidbehandeling om mijn huid te hydrateren en een frisse, uitgeslapen glanzende uitstraling te krijgen voor elk optreden “.

 

Kate Perry

Het maakt mijn gezicht stralend”.

 

Justin Timberlake

“Toonaangevend visagist bij American Idols. Intraceuticals Infusie-behandelingen doen wat geen enkel ander product op de markt kan doen! Ik heb gezien hoe de huid en uitstraling vlak voor mijn ogen veranderde. De directe resultaten van de Infusions maken het een must-have bij American Idols”.

Prijzen:

1 Behandeling zuurstof deluxe incl. oog en mond masker  €100,- ( 1 serum)

1 Behandeling zuurstof super deluxe incl. oog en mond masker  €140,- ( 2 serums) * Rijpere huid

* Een kuur bestaat minimaal uit 4 behandelingen. Liever een kuur? Dan krijgt u 15% korting op het totale bedrag.